Úspěšná kombinace Jana Prchlíka - Rapid Hard Balls Champion Platinum

Zpět na Reportáže
15. 1. 2019 - Za několik dní vyjde v sekci článek Honzy Prchlíka o úspěšném podzimním lovu, zvolil kombinaci boilies hotového a rolovaného. To i úspěšné návazce Vám předkládáme. Článek vyjde 14.2.2019. Co je Hard Balls Champion Platinum: Velmi tvrdé boilies s velmi dlouhou výdrží pod háčkem a vysokou odolností proti omývání proudem a proti bílým rybám. Je vždy postaveno ze stejného mixu jako standardní bolies dané příchutě.

B17 HARD BALLS

Toto netradičně postavené boilies představuje skutečně těžký kalibr pro vaše rybářské výpravy. Základ tvoří nejkvalitnější rybí moučky, doplnění výraznou porcí krillu a krevet. Chuť je zpočátku velmi sladká a následně přichází v silně pálivou. Intenzivní aroma mořských komponent a kořeněných výtažků je dokresleno mírným nádechem ovocného mixu vybraných bobulovin. Tato nástraha během ročního testování na nejrůznějších lokalitách překonala veškerá očekávání. Výborné výsledky dává celoročně včetně brzkého jara.

%fotobox-1-1%

Boilies směs Rapid Champion Platinum SEA

Suché směsi na výrobu bolies s originálním složením mixu, používaným při výrobě hotových boilies Rapid Champion Platinum. Jejich použití umožňuje snadnou přípravu čerstvého boiies s perfektním výsledkem a jistotou mimořádně kvalitního složení. Bližší informace o jednotlivých variantách se shodují s popisem našich hotových boilies stejných názvů. Domácí příprava boilies umožňuje výrobu různých průměrů a tvarů, úpravu konzistence dle aktuálních podmínek, vlastní dávkování nebo jiné experimenty s přidaným aroma, atd.

%fotobox-1-2%

Základní receptura pro domácí výrobu:

  • 1 kbelík suché směsi
  • 1 lahvička Aminoliquidu
  • 1 lahvička R-FACTORu
  • 9 – 10 vajec

Základní směs můžete dle potřeby doplnit přidáním esence (v menší míře je již obsažena v aminoliquidu). Pro přípravu extrémně tvrdého boilies můžete přidat 15 – 30g albuminu na 1kg směsi.

%fotobox-1-3%

%fotobox-1-4%

%fotobox-1-5%

%fotobox-1-6%

%fotobox-1-7%

Diskuze k článku

Pro přidání příspěvku do diskuze je třeba být přihlášen.