Boilie mixy Rapid MIVARDI - kdo si hraje nezlobí !

Zpět na Reportáže
25. 2. 2019 - Je stále velké množství kaprařů, jež upřednostňuje vlastní výrobu boilie doma, z namíchaných směsí! Je to taková hra a dá se říci i seberealizace, když se Vám povede vlastní krásný úlovek. MIVARDI má mixy opravdu špičkové i ingredience k výrobě. Proč ne, proč nezkusit právě to naše? Lojza Fiala, který dohlíží na výrobu a dal našim mixům svůj letitý um je sám o sobě velkým garantem kvality!
img_3392.jpg

Je stále velké množství kaprařů, jež upřednostňuje vlastní výrobu boilie doma, z namíchaných směsí! Je to taková hra a dá se říci i seberealizace, když se Vám povede vlastní krásný úlovek. MIVARDI má mixy opravdu špičkové i ingredience k výrobě. Proč ne, proč nezkusit právě to naše? Lojza Fiala, který dohlíží na výrobu a dal našim mixům svůj letitý um je sám o sobě velkým garantem kvality!

Boilie směs RAPID CHAMPION PLATINUM

Suché směsi na výrobu bolies s originálním složením mixu, používaným při výrobě hotových boilies Rapid Champion Platinum. Jejich použití umožňuje snadnou přípravu čerstvého boiies s perfektním výsledkem a jistotou mimořádně kvalitního složení. Bližší informace o jednotlivých variantách se shodují s popisem našich hotových boilies stejných názvů. Domácí příprava boilies umožňuje výrobu různých průměrů a tvarů, úpravu konzistence dle aktuálních podmínek, vlastní dávkování nebo jiné experimenty s přidaným aroma, atd.

img_3175.jpg

Základní receptura pro domácí výrobu:

  • 1 kbelík suché směsi
  • 1 lahvička Aminoliquidu
  • 1 lahvička R-FACTORu
  • 9 – 10 vajec

Základní směs můžete dle potřeby doplnit přidáním esence (v menší míře je již obsažena v aminoliquidu). Pro přípravu extrémně tvrdého boilies můžete přidat 15 – 30g albuminu na 1kg směsi.

img_3192.jpg

img_3184.jpg

img_3191.jpg

img_3194.jpg

img_3200.jpg

img_3222-1.jpg

img_3243.jpg

img_3249.jpg

img_3259.jpg

img_3263.jpg

img_3274.jpg

img_3291.jpg

img_3294.jpg

img_3304.jpg

img_3311.jpg

Diskuze k článku

Pro přidání příspěvku do diskuze je třeba být přihlášen.